Ujemite letni NET metering.
Čas za oddajo vloge za pridobitev soglasja se izteka.

dni
ur
minut
sekund

"Ko sva se z možem odločala za postavitev sončne elektrarne so nama na podjetju Bisol priporočili podjetje Rešeno. Z njihovo celotno storitvijo sva izjemno zadovoljna. Poskrbeli so za vodenje celotnega postopka; od pridobitve vloge za soglasje, celotne montaže do samega priklopa. Pohvalila bi tudi monterje, ki so izjemno profesionalni, spoštljivi in natančni. Hvala, ker se bomo po vaši zaslugi lahko že letošnjo zimo greli na sonce."

Iva L., Ajdovščina

Ujemite letni NET metering!

  • Leto 2023 je ključno za vse, ki razmišljate o lastni sončni elektrarni.
  • Obstoječ način obračunavanja proizvedene in porabljene energije – NET metering – se namreč zaključuje konec tega leta.
  • Vse prednosti sistema NET metering lahko koristite, če boste do konca leta oddali vlogo za izdajo soglasja za priključitev sončne elektrarne in jo do konca leta 2024 tudi izgradili in priklopili.
  • Vlogo  za izdajo soglasja za priključitev sončne elektrarne vam lahko uredimo mi, Rešeno!
  • Obenem je pomembno vedeti, da se s pridobitvijo soglasja še ne zavežete izgradnji sončne elektratne – za to se lahko naknadno odločite do konca leta 2024.

Kaj sploh je NET metering?

  • Obstoječ način obračunavanja proizvedene in porabljene energije – NET metering omogoča, da sončna elektrarna pokriva vaše potrebe po električni energiji, presežki in manki pa se uravnavajo v omrežju. 
  • Ko proizvodnja preseže porabo, vaša elektrarna oddaja viške v omrežje, v obdobjih manjše proizvodnje pa prejemate električno energijo iz omrežja. 
  • Primer: poleti, ko je poraba energije običajno manjša, proizvede elektrarna več energije, medtem ko pozimi, ko je poraba večja, pa proizvede manj energije. Letni obračun se izvede enkrat letno, konec koledarskega leta, in temelji na razliki med oddano in prevzeto električno energijo.
  • Ker je ta način obračuna za uporabnika ugoden, vam svetujemo, da sprejmete odločitev in izkoristite njegove prednosti.

Zakaj izbrati Rešeno?

Izvedba na ključ

Izvedba na ključ zajema vse korake – od začetnega svetovanja do končne montaže. Naši strokovnjaki poskrbijo za pridobivanje soglasja za priključitev,  urejanje celotne dokumentacije in za pridobivanje sredstev Eko sklada, če ste do njih upravičeni.
 

Strokovnost in izkušnje

Ekipa izkušenih strokovnjakov bo poskrbela, da boste kmalu brezskrbno uživali v koristih obnovljive energije sonca. Naši monterji so usposobljeni za načrtovanje, namestitev in vzdrževanje sončnih elektrarn. To zagotavlja kakovostno in zanesljivo izvedbo projektov. 

 

Kvaliteta in zanesljivost

Naša prednost je osredotočenost na kakovost in preverjeno zanesljivost sistemov. Uporabljamo vrhunske komponente ter upoštevamo najboljše prakse pri namestitvi in vzdrževanju sončnih elektrarn, kar zagotavlja dolgotrajno delovanje in učinkovitost sistema.

Podpora in vzdrževanje

Nudimo strokovno svetovanje, pomoč pri pridobivanju subvencij in dovoljenj ter zagotavljamo tehnično podporo tudi po namestitvi sončne elektrarne. Po montaži lahko vašo elektrarno tudi vzdržujemo za optimalno delovanje.

Naši partnerji in dobavitelji

Kakovost in preverjena zanesljivost sistemov je za nas izjemnega pomena. Uporabljamo vrhunske komponente ter upoštevamo najboljše prakse pri namestitvi in vzdrževanju sončnih elektrarn, kar zagotavlja dolgotrajno delovanje in učinkovitost sistema. Povezani smo s partnerji, ki nam vse to zagotavljajo.

Ekipa Rešeno

REŠENO, Rešitve energetske oskrbe, je podjetje, ki svojim strankam ponuja celostne rešitve s področja samooskrbe z električno energijo; od postavitve sončnih elektrarn, hranilnikov energije, polnilnih mest za električna vozila, do toplotnih črpalk in klimatskih naprav.

Marko Obad

Direktor

Radomir Putnik

direktor - VODJA PRODAJE

Pošlji povpraševanje

Kontaktirate nas lahko preko e-maila info@reseno.si ali nam pošljete vaša vprašanja in povpraševanja preko spodnjega obrazca. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Povežite se z nami na socialnih omrežjih.